A múlt heti epizód annyira nem volt izgalmas, mint azt a Legendáktól már megszoktuk, így az eheti lett igazán telítve rohanással, akcióval és drámával.

Eobard Thawne elég komolyan belepiszkált Rip agyába, és ennek következményeképpen az Időlovas korábbi kapitánya most saját meggyőződése és csapat ellen vonult. Vagyis akkora lyukat ütött az időben, ami komoly változást idézhet elő a történelemben. Sara és csapata pedig ezután indul, nevezetesen, hogy megmentsék George Washington életét, és vele együtt az Amerikai Egyesült Államokat. De az angolok ezúttal Riptől kaptak segítséget, no meg fegyvereket, ráadásul még az Időlovast és Atomot is lebénították, miközben Sara komoly sérülést szerzett. Ezzel pedig a csapat többi tagjára hárult a feladat, hogy megmentsék az időt, meg persze a világot is.

Az eheti epizód igen sok szálon futott, ami egy idő után kicsit zavaróvá vált, talán ezt, ha jobban felvezetik, mondjuk a múlt héten, akkor szépen eloszlott volna a két epizód között. Bár sok volt az izgalom, az elaprózódás olykor elvette a dolgok igazi élét, így például Amaya és Nate közös akciója sem ütött akkorát, miközben Martin orvosi hozzá nem értése sem szúrhatott szemet senkinek.

Azonban nagyon jó volt Jaxet vezető pozícióban látni, és bár nagyon nem élvezte, kellően elboldogult a feladattal. Eközben Rory is komoly változáson esett át, és ez bizony Washingtonra is hatással volt, ami egyszerre volt vicces, rémisztő, és a múltat/jövőt nézve kicsit ironikus is – pláne a jutalom érte, na, az zseniális húzás volt. Ráadásul a történetbe kellően belecsempésztek egy kis karácsonyi hangulatot, ami egyszerre volt bájos, családias, és roppant mód vicces – különösen Atom részéről.

Úgy tűnik ez egy ilyen epizód, mert emlékeim szerint még sosem kötöttem bele ennyire a széria egyetlen részébe sem, mint a mostaniba, de a történet vége gyakorlatilag semmilyen volt. Megtörtént a nagy drámai pillanat, mindenki lélegzetvisszafojtva várta a továbbiakat, és nem történt semmi, hárman jól elbeszélgettek, majd mindenki ment az útjára – eléggé csalódott voltam, hogy ennyivel lezárták az egészet. Remélem a kővetkező epizód tartogat pár komolyabb lépést a gonoszok ellen, és mentes lesz a rossz pillanatoktól!

Szerző

Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .