Én vagyok az egyetlen, akinek már nagyon elege van ebből a Minnick-mizériából?

Miután Meredith-t felfüggesztik, pozícióját April veszi át, ám ez nem megy zökkenőmentesen – April, miután próbálja kerülni az összetűzéseket, Bailey mellé áll és próbálja segíteni Minnicket, ám ezzel csak azt éri el, hogy maga ellen fordítja a többi szakorvost, ráadásul Meredith egyik betegével is meggyűlik a baja. A rezidensek viszont végre műtétekhez jutnak – bár nem kevés dráma árán. Ben szólóműtétje közben Bailey és Richard szólalkozik össze, Minnick és Stephanie pedig a sürgősségiről „lop” egy műtétre szoruló kisfiút, akinek kezelése azonban tragikus fordulatot vesz. Mindeközben Richardnak azzal is szembe kell néznie, hogy felesége végig tudott az egész hajcihőről.

Nehezen jött össze ez a cikk – részben azért, mert, szemeszter eleje lévén, lebetegdtem, részben azért, mert az egész sztori gyakorlatilag a Minnick-szál körül forgott, amiből már nagyon elegem van, Mert itt van ez az ellenszenves nőszemély – akinek legalább a héten emberi oldalát is megmutatták –, aki mindent felzargat és összezavar, és aki minden játékidőt elvesz attól a száltól, amit már szeptember óta húznak a készítők, és ami már végre kezdett volna érdekelni.

Ugyanis a héten Alex és Meredith még csak benne sem a részben. Jó, Meredith-nek nincs nagyon most folyamatban lévő szála, Alexszel viszont lehetne dolgozni, főleg a Jóval való kapcsolatán. Csak hát Camilla Luddington éppen babát vár, Ellen Pompeoéknál meg már megvan a baba (akit valószínűleg béranya szült, de miért is térek most én ki erre?), úgyhogy gondolom, a két színésznő kérte, hogy most kicsit kevesebbet szerepeltessék őket. Na, de a lényeg az, hogy marad a Minnick-zűr. Juhé.

Magáról az epizódról nem is tudom, mit írhatnék. A két „fontosabb” páciens egyik sem lett annyira kidolgozva, hogy igazán szót érdemeljenek – Meredith rákos betege szolgáltatott egy kis humor, de utána belőle is kellék lett, a műtétre váró kisfiú meg aztán végképp csak azért kellett, hogy Arizona és Minnick útjai ismét keresztezzék egymást, meg hogy Minnick kicsit emberibbnek látszódjon – bár ehhez meg megint az kellett, hogy baromi nagy hibát vétsen. Szóval bocsánat, de én nem fogom megsajnálni a nőt (és továbbra is fenntartom, hogy nagy hiba lenne őt összehozni Arizonával).

Aztán a héten még April kapott nagyobb teret, és bár alaphelyzetben ő sem bírom nagyon, most azért együtt tudtam vele érezni. Tényleg nehéz helyzetbe került, és azt a lehetőségeihez képest egészen jól kezelte, még akkor is, ha ez azt jelentette, hogy össze kell szólalkoznia gyermeke apjával. Szóval azért jár neki most a pirospont. Az is megfontolandó amúgy, amit Ben mondott Baileynek és Webbernek – a lényeg az volt, hogy a két szakorvos túlságosan el volt foglalva azzal, hogyan tanítsanak, és így elfelejtették, hogy erről nem csak beszélni kell, hanem valóban tanítani is. De ezen felül tényleg nem tudom, mit is írhatnék az epizódról.

És hogy mit szeretnék látni a következő hetekben? Kevesebb Minnicket, több Alexet és Jót, esetleg Meredith-t, és emlékezetes, fajsúlyos betegeket. Remélem, ebből meg is kapok majd valamit.

Szerző

Alapító és főszerkesztő-helyettes

A kedves-naiv-romantikus macskamán, aki írói ambíciókat hajszol. Reménytelen fangirl és könyvmoly.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .