Ismét megrendezésre került március harmadik szombatján a TimePass Meetup, ahol –ki hinné? – oldalunk tagjai is részt vettek, sőt Hanama előadása nyitotta a rendezvényt!

Hanama ezúttal a Necronomiconból próbált ihletet meríteni, vagyis arról a filmes- és sorozatos univerzumról tartott előadást, amiben a könyv felbukkan, ami nem más, mint a Gonosz halott, és a köré épülő hatalmas világ. Hiszen rengeteg film, egy igen sikeres sorozat, egy remake, és még jó pár képregény is hozzájárult a Necronomicon és Ash univerzumához!

A második előadás pedig a gamereknek kedvezett, vagyis a Pokemon Go rajongóinak, akik ezúttal egy átfogó eladást halhattak a második generációról, az újításokról, és arról, hogy honnan hova fejlődött a játék. Na meg persze felmerült rengeteg kérdés a játék folytatását illetően, amikre az előadók a közönséggel együtt igyekeztek választ találni. És persze az előadáshoz kapcsolódóan a közeli két Pokéstop kapott is egy-egy lure modult!

De persze a sci-fi rajongóit sem hagyták figyelmen kívül: és természetesen a legutóbbi Star Wars siker, a Zsivány Egyes került górcső alá! Mérei Norbi és Béres Sándor pedig megmutatták, hogy miben változott az évek alatt a Star Wars univerzum jelmez parkja, és hogy a legújabb mozis alkotás miben tér el a korábbiaktól. Na, meg persze kaptunk pár igazán felemelő és vicces jelmezes bakit a kezdeti trilógiáról.

A program záróakkordjának pedig Habony Gábor vezette be a közönséget az MMO-k világába. Hosszú utat járt be a játékok történelmének során, kezdve az első telefonos internettel, az olyan mérföldkövekkel, mint a World of Warcraft, vagy mindenki legújabb kedvence, az Overwatch.

Az esemény ismét a megszokott geek hangulatban telt el, csak sajnos eltelt, de nemsokára találkozunk!

Szerző

Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .