Újabb időszak, újabb zenei válogatás. Bár most némileg megcsappant a nem MMORPG-s zenék száma, azért remélem, így is lesznek olyanok, akiket szintén megfognak ezek a dalok.

  1. Aion –  Eltnen Fortress Soundtrack
    Bár kedves barátnőm, akivel együtt kezdtük el az Aiont pont ezt a soundtracket nem szereti, nekem ellenben mindig is az egyik kedvencem volt a Song of Katalam és Sarpan soundtrackje mellett. Mivel az utóbbi hely sajnos már nem elérhető többé, így annak meghallgatására már eléggé korlátozottak a lehetőségek, ellenben eltnennél elég csak, ha a kedves daeva odamegy, leül és csak hallgatja a dalt – persze csak ha Elyosi.
  1. The Evil Within – Clair De Lune
    Egyszerre szép és szomorú is ez a dal. Valahogy a szorult helyzetek után megnyugvás fogott el tőle, de aztán fejembe villant a tudat, hogy amíg ezt a dalt hallom, addig nincs vége Sebastian, Joseph és Leslie rémálmának.

3. Fallout New Vegas – Big Iron
Legszívesebben mindent dalt felsorolnék ebből a játékból, de a Johnny Guitar és a korábbi cikkben már említett Goin’ Under után ez a kedvenc dalom. Egyszerre hozza a régi westernes hangulatot, mind hangzásban mind történetben – mert ugye mesél is – és valahogy olyan zenévé vált nekem az évek során, hogy sosem unalmas.

  1. Blade and Soul –  The Deadly Song
    Az eddig nyugalmasabb hangzások után következik egy igazi pörgős kis soundtrack, amit akkor lehet átélni a Blade and Soulban elsődlegesen, ha a saját frakciónkat képviselő közel életveszélyes küldetéseket kell csinálni. A készítők remek érzékkel választották be pont oda ezt a zenét, mert az amúgy is adrenalin dús hangulaton csak még jobban csavar.

 

1. Echo of Soul Main Theme
Az korábbi cikkel ellentétben itt most az mmorpg-k zenei betétei vitték a prímet, és ezek közül is az Echo of Soul, aminek szép képi világát és
kisebb szőrborzolást keltő dolgait csak emelni tudják a zenék, és azokon belül is ez viszi a pálmát. Szép, kellemes hangzású (latin nyelvű, ezt ne feledjük) és tökéletesen illeszkedik a játék hangulatához.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .