Karakter: Death Knight Arthas Játék: World of Warcraft

Név: Jayden Promchai
Becenév: Jayden
Link: www.facebook.com/okageo
Horoszkóp: Halak
Szülőváros: Bankok, thailand
Foglalkozás: Verizon corp.
Kedvenc Film/Sorozat: Főleg Marvel és DC filmek. TV sorozatoknál a  Legion, Supernatural, Flash és a Law and Order.
Kedvenc Banda/énekes: Nincsen különösebben, általában random Pandora KPOP/jpop-ot hallgatok
Kedvenc Játék: Az összes Final Fantasy Játék, különösen a 7 és a 15. Breath of Fire 3, Overwatch, WoW, Black Desert Online.

1.Hogyan találkoztál a Cosplay világával, és kerültél bele ebbe a közösségbe?

Páran barátokkal összefogva eldöntöttük, hogy kimegyünk a 2007-es Anime Expo-ra, és amikor láttuk azt a sok beöltözött embert eldöntöttük, hogy jövőre mi is ezt fogjuk csinálni. Sokat lógtunk együtt, csináltunk vicces képeket és közbe kitárgyaltuk a kedvenc játékainkat illetve animéinket.

2. Hogyan reagált a családod, amikor belekezdtél?

Elfogadják, főleg hogy inkább töltöm a szabadidőmet ezáltal kreatív elfoglaltsággal töltöm ahelyett, hogy egész nap a közösségi oldalakon lógok. Csak amiatt aggódnak, hogy egyszer beleunok a Cosplaybe.

Karakter: Cloud Strife Játék: Final Fantady VII

3. Melyik Cosplayed áll a legközelebb a szívedhez? Vagy esetleg mindet egyformán szereted?

Nagyon szeretem Cloud-ot Cosplayezni (elsősorban az Final Fantasy 7-ben lévőt) , mert a mindig is felnéztem rá. hat évembe telt,
mire tisztességesen eltudtam készíteni, mert a haja speciális kialakítási technikát igényel.

4. Melyik volt a legnehezebb Cosplayes és nagyjából mennyi idő volt, mire befejezted?

Monster Hunter Akantor páncél szettje volt a legnehezebb, mert kísérleti darab volt. Azt gyakoroltam rajta, hogyan lehet formakészítés/formázás/kiöntés minél jobban megcsinálni. Eleinte nagyon sok mindent elszúrtam, és ez rengeteg pénzt felemésztett, közel kétezer dollárt és hat hónapba telt, mire elkészült a végleges darab.

Karakter: Kogistunemaru Széria/Játék: Touken Ranbu

5. Mi a véleményed s Cosplay-el kapcsolatban? Mi inspirál téged?

A Cosplay egy nagyon jó hobbi, és sokan abba nem is gondolnak bele, hogy az eszkábálás, szövés, festés, bőrművesség, fémmegmunkálás stb.  mennyire jó stresszlevező. Részben én ezért is szeretem.

6. Van valami vicces vagy furcsa Cosplayes élményed?

Egyszer majdnem becserkészett egy csókra kész fan csapat, akik azt mondták, hogy ott az az szokás hogy szájon kell csókolni a másikat. Aztán egyszer gyomron vágott egy lány, azért mert rosszfiút cosplayeltem, végül pedig elvesztettem egy fogadást egy velem utazóbarátommal szemben,  így le kellett vetkőznöm alsógatyára és végigfutni a színpadon.

Karakter: Uchiha Madara Széria: Naruto Shippuuden

7. Van más hobbid vagy elfoglaltságod?
Szerepjátékokkal játszani, mint pl: a Black Desert Online. Azonban nyolc hónap után beláttam, hogy ez nem jó időtöltés, semmit nem kaptam ettől a játéktól szóval otthagytam. De még mindig játszok pár játékkal, mint az Overwatch vagy a League of Legends.

8. Milyen tippeket tudsz adni a kezdő Cosplayesek számára?
A legtöbb ember azon aggódik, hogy a közösségi médiára felrakott képei nem érnek el sok embert és emiatt elbizonytalanodnak, és azt hiszik, nem jó a cosplayük. Sokkal jobb akkor, ha a barátokkal közösen cosplayeztek, buliztok, csináltok rengetek közös képet és jól érzitek magatokat.

9. Ha lenne lehetőséged egy dolgot megváltoztatni a Cosplay világában, mi lenne az?
Az anyagokat olcsóbban lehetne beszerezni.

+ Voltál már  Magyarországon vagy esetleg tervezel ide jönni?

Mindig nyitott vagyok az új helyekre, de mivel idén a testépítésre akarok fókuszálni, így minden 2017-es utazás törölve lett. Próbáltam tavaly egyszerre edzeni és utazni, de nem jött össze. Annak érdekében, hogy nagyobb legyek ennem kell, de az megfelelő edzés nélkül azt eredményezi hogy “húsos” leszek, szóval emiatt most nyolc hónapig a tömegnövelésre koncentrálok, és hogy három hónap alatt a testzsír arányomat levigyem 6%-ra.

 

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .