Bár még messze vagyok a nagy veteránok szintjétől, a Warframen belül nálam is kialakult egy egyedi stílus, ami bár még nem teljesen tökéletes, azért idővel képessé váltam túlélni a legmelegebb szituációkat is.  De mit sem érnék harc közbe, ha nem a megfelelő harcost vinném a csatába, most belőlük készült egy kis ízelítő.

5.Volt/Rhino

Avagy a Sith nagyúr és a Gyalulógép. Erejüket és használatukat tekintve ég és föld, mégsem volt nehéz az átváltás egyikről a másikra: Volt agilis, fürge és a villámaival  garantáltan felrázza a környéket, Rhinoval ellenben úgy mehetsz neki mindennek, mint borjú az anyjának – és egy hajad szála sem fog meggörbülni.

  1. Hydroid

Avagy a méltatlanul elfeledett, majd egy Prime változattal újra életre hívott, cseles kis warframet köszönthetünk a versenyzők között. Akárcsak Limbo, Hydroidnak is kell egy kis idő, mire a játékos megtanulja a megfelelő módon kihasználni az amúgy eléggé pusztitó hatalmát – és miután ez sikerül, szem nem marad szárazon.

3.Limbo

Hydroiddal és Oberonnal ellentétben eleinte őt eleinte átkoztam, mert ha megfeszültem se voltam képes rendesen használni az amúgy roppant rafinált képességeit, de miután egyszer ráéreztem, utána már nem volt ellenfél, aki állva maradt volna – és olyan csapattárs, aki ne szidott volna, ezért is maradok vele inkább solo szinten.

2.Oberon

Akárcsak az összes többi játékban, itt sem vagyok a gyógyító képességekkel rendelkező karakterek híve, ám Oberon batár ereje ezt a fajta hátrányát nálam teljesen elfeledtette. Ha kell gyógyít, ha kell a földhöz ken és levág mindenkit, és jó kihúzás mellett talán az egyik legjobb túlélője a Warframe-nek.

1.Frost

Ez várható volt. Frost egyszerre remek támadó és védelmező, megfelelő fegyverekkel a kezében pedig közel megállíthatatlan.  Nem véletlenül tartják a Loki és a Rhino (meg még talán az Excalibur is belefér) mellett a leghasznosabb warframeknek.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .