Kedvenc tini szuperhőseink újabb filmmel gazdagodtak 2017-ben, ami pontosan olyan bájos, cuki, színes és kellemes, mint az első alkotás volt. A közönség ismét a tizenévesek, de ez nem jelenti azt, hogy felnőtt fejjel ne lehetne élvezni az Intergalaktikus játékokat!

Hatalmas kihívással néznek szembe a Szuperhős gimi diákjai, ugyanis nemsokára kezdetét veszi egy baráti vetélkedő, mely átível az egész galaxison, és azt hivatott megmutatni, hogy melyik iskola tanulói a legkiválóbbak. A Szuperhős gimi ellenfele ezúttal a Korugar Akadémia, ahol Csillagtűz testvére is tanul, és ahol a fegyelem és pontosság mindenekfelett áll. Azonban váratlanul csatlakozik a játékhoz a Fúriák csapata, egy gyanús, ám igazinak tűnő meghívóval, és míg a verseny tart, addig igyekeznek olyan dolgot megszerezni maguk számára, amivel visszaszerezhetik uralmukat – persze ehhez lesz egy két szava Csodanőnek, Batgirlnek, Dongónak, Supergirlnek és a többi iskolatársnak is.

Igen, ezúttal sem egy Oscar-díjas történetvezetéssel van dolgunk, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy néha mennyire pihentető tud lenni egy könnyedebb hangvételű, ám rendkívül jól és okosan összerakott film, különösen, ha az animációs technikával készült, hiszen így egy kicsit magunk is újra gyerekek lehetünk.

Hőseink designja maradt a régi csodaszép alkotás, ám ezt még megspékelték egy bállal, ahol mindenkin az eredeti stílusának megfelelő estélyi ruha készült – és egyszerűen mindenki meseszépen néz ki!

Csodanőnek akad ezúttal egy komoly dilemmája a filmben, hogy mit válasszon, a karrierje előmenetelét, vagy inkább a biztonságot, és szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki helyesli Diana döntését. Eközben láthatunk egy testvéri kapcsolatot, ami érzelmi hullámvölgyeken halad keresztül, és pontosan ezzel írták le szépen az alkotók, hogy milyen is egy ilyen kapcsolat.

A film vége nekem különösen tetszett, a hasonló sci-fis témákkal engem mindig le lehet venni a lábamról, és alig várom, hogy az új szereplőnk is komolyabb szerepet kapjon majd a sorozatban vagy a leendő új filmekben.

A Tini szuperhősök egy nagyon bájos és kedves film, ami nem csak képregény-rajongóknak, nem csak lányoknak és nem csak tiniknek szól, és ez nagyon jól van így!

Szerző

Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .