Már korábban volt egy vámpíros cikk,  és hogy bővüljön ez a mitikus válogatás, most következzenek a telihold rémei, akik vagy kedvesek, vagy sokkal inkább harapósak, de mindenképpen érdekesek – ahogyan az élőszereplős válogatás is.

5.Wolf –Blood Lad
Hát az apuci eléggé kreatív volt a névválasztásnál, de szó ami szó, Wolf hozza azokat a tipikus vonásokat, amikkel egy vérfarkasnak rendelkeznie kell: hangos, agresszív és elég macsó ahhoz, hogy vámpírokkal és minden más mágikus lény ellen felvegye azt a bizonyos kesztyűt.

 1. Rize Wildman – Kaibutsu Oujo
  Bár nőből kevesebb a vérfarkas karakterek száma, az koránt sem jelenti azt, hogy nincsenek. Rize pedig nem hazuttolja meg magát és faját: harcias és vad, azonban hűséges és csak úgy túlteng benne az őrző-védő ösztön. Az már más kérdés, hogy a védettel nincs kimondottan jó kapcsolatban.

 1. Morioka Ginei – Rosario Vampire
  A harcias farkasok után most következzék egy valóságos paródia: Ginei bár kimondottan erős és veszélyes ellenfél még egy királyi vámpírnak is (persze csak telihold alkalmával), ő inkább arra használja képességeit, hogy lányokat lessen még és fotózzon le. Bár ebbe az animébe minden karakter külön egy klinikai eset, Gin-chan sikeresen felkerült a dobogó legtetejére.

2.Free – Soul Eater
Avagy a börtönélet nem tesz jobbá, csek menőbbé. Free nevet adva saját magának egy boszorkány szolgálatába állva harcol főhőseink ellen –
elsődlegesen a szintén hangos őrült Black Star-al. Free bár fajának nem éppen  a legokosabb képviselője, ennek ellenére nem lehet nem szeretni.

 1. The Captain –Hellsing
  Őszintén szólva, csak miatta szurkoltam a rosszaknak a Hellsingben, ugyanis e csendes katona kérdés nélkül az egyik legerősebb lény, aki
  Alucard vagy Integra ellen felvette a kesztyűt, és mégis – mégsem lehet rossznak titulálni. Sokkal inkább egy olyan személynek, aki a megváltó
  vég érdekében csap össze másokkal.

 • Tatsumi – Shiki
  Akárcsak a Nanbaka-ban Enki karakterével, úgy vele sem tudok zöldágra vergődni. A aranyos kinézet és a szép szemek senkit ne csapjanak, ez a farkas (Jinrou) egy vérbeli manipulátor és nem különben kegyetlen azokkal, akik megháborgatják egyre bővülő élőholt családját. De ennek ellenére egy fülvakargatás még jár neki.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..