Már korábban volt egy vámpíros cikk,  és hogy bővüljön ez a mitikus válogatás, most következzenek a telihold rémei, akik vagy kedvesek, vagy sokkal inkább harapósak, de mindenképpen érdekesek – ahogyan az élőszereplős válogatás is.

5.Wolf –Blood Lad
Hát az apuci eléggé kreatív volt a névválasztásnál, de szó ami szó, Wolf hozza azokat a tipikus vonásokat, amikkel egy vérfarkasnak rendelkeznie kell: hangos, agresszív és elég macsó ahhoz, hogy vámpírokkal és minden más mágikus lény ellen felvegye azt a bizonyos kesztyűt.

 1. Rize Wildman – Kaibutsu Oujo
  Bár nőből kevesebb a vérfarkas karakterek száma, az koránt sem jelenti azt, hogy nincsenek. Rize pedig nem hazuttolja meg magát és faját: harcias és vad, azonban hűséges és csak úgy túlteng benne az őrző-védő ösztön. Az már más kérdés, hogy a védettel nincs kimondottan jó kapcsolatban.

 1. Morioka Ginei – Rosario Vampire
  A harcias farkasok után most következzék egy valóságos paródia: Ginei bár kimondottan erős és veszélyes ellenfél még egy királyi vámpírnak is (persze csak telihold alkalmával), ő inkább arra használja képességeit, hogy lányokat lessen még és fotózzon le. Bár ebbe az animébe minden karakter külön egy klinikai eset, Gin-chan sikeresen felkerült a dobogó legtetejére.

2.Free – Soul Eater
Avagy a börtönélet nem tesz jobbá, csek menőbbé. Free nevet adva saját magának egy boszorkány szolgálatába állva harcol főhőseink ellen –
elsődlegesen a szintén hangos őrült Black Star-al. Free bár fajának nem éppen  a legokosabb képviselője, ennek ellenére nem lehet nem szeretni.

 1. The Captain –Hellsing
  Őszintén szólva, csak miatta szurkoltam a rosszaknak a Hellsingben, ugyanis e csendes katona kérdés nélkül az egyik legerősebb lény, aki
  Alucard vagy Integra ellen felvette a kesztyűt, és mégis – mégsem lehet rossznak titulálni. Sokkal inkább egy olyan személynek, aki a megváltó
  vég érdekében csap össze másokkal.

 • Tatsumi – Shiki
  Akárcsak a Nanbaka-ban Enki karakterével, úgy vele sem tudok zöldágra vergődni. A aranyos kinézet és a szép szemek senkit ne csapjanak, ez a farkas (Jinrou) egy vérbeli manipulátor és nem különben kegyetlen azokkal, akik megháborgatják egyre bővülő élőholt családját. De ennek ellenére egy fülvakargatás még jár neki.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .