Bár még koránt sem sikerült az összes karaktert megszerezni a Paladinsban, már kialakult az a bizonyos részleg, akikkel már kitanultam annyira a játékot, hogy probléma nélkül tudjam a társaimat segíteni és/vagy az ellenfelet kifilézni. Figyelem, a cikk erősen személyes hangvételű lesz, de ezzel a listával koránt sem az áll szándékomban, hogy ezeket a karaktereket tegyem fel a képzeletbeli piedesztálra, hanem hogy amióta ezen játék virtuális pályáit járom, melyik hősökkel sikerült a leginkább összhangba kerülni.

5. Cassie
Cassie volt az első, akit az alap harcosok közül a legjobban tudtam kezelni, mert Viktorral akkor még nem voltam annyira jó barátságban, Pip-et a gyógyító része miatt nem akartam, Fernandot meg kerültem, mint ördög a szenteltvizet. Cassie egy viszonylag jó balance-al rendelkező harcos – bár erősen változó, hogy melyik pályán és milyen  felállásban érdemes őt használni -, aki jó kezekben félelmetes ellenfél és kiváló damage osztó is egyben.

4. Tyra
Tyra eleinte nem volt a kedvencem, mert nem igazán tudtam vele úgy mozogni, ahogy akartam – és emiatt gyakori volt a halálozás- , de ahogy fokozatosan hozzászoktam az ő, Cassie-hez képest közeli harci stílusához, úgy kedveltem meg a karaktert. Bár az ultimate képességének ritkán veszem hasznát, a többi alapja messze kárpotól érte – különösen a tüzes csapda, amivel már nem egy ellenséget küldtem az örök vadászmezőkre.

3.Zhin
Hiába az egyik kedvencem, valahogy pont nála vagyok sokszor a legnagyobb bajban, ugyanis még erősen halandó a kezeim között ez a karakter. Zhin közeltávra egy remek harcos, de sajnos épp a többi másik Flank harcos (Maeve, Skye) a legnagyobb gyengéje is – már ha nincs az ellen soraiban egy sniper, mert akkor azok. Ennek ellenére szeretem használni és lassan, de biztosan fejlődök vele.

2. Ash
Sajnos Fernando (és később Torvald) miatt is eléggé elkerültem a Front Line harcosokat, de végül is Ash egy sokkal megbízhatóbb karakter számomra, mint az előbb említett kettő. Tisztában vagyok a másik a nőcsábász és a hibbant tudós roppant képességeivel is is, de eddig a legtöbb sikert Ash durvább,  ám biztonságosabb stílusával tudtam elérni – vele még Makoát kigolyózom a pályáról.

1. Jenos
Még számomra is váratlan esemény volt az, hogy egy support karakter lett a fő harcoson (mert sok minden szeretek lenni a játékokban, csak ez az osztály nem), de Jenosban kellemesen csalódtam: a gyógyító képessége csak egy jobb klikkre van, és mellette képes olyan sebzést is kiosztani, hogy az ellenfél kétszer is meggondolja, hogy nekirontson – de ennek az a hátránya, hogy mindig elsődleges célpontként tetszelgek az ellenfél céltábláján.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .