Igen, a név kissé csalóka, hiszen a Hots a Blizzard többi játékainak karaktereit hozza el nekünk MOBA harcos formába, nem pedig egy különálló játék saját harcosokkal. De, ahogy a korábbi cikkben említés esett erről, pont ez a legnagyobb pozitívuma is ennek a játéknak – jó harcok és még jobb karakterek.

  1. Malthael

A Diablo-univerzum angyalkája talán az egyetlen olyan assassin karakter, akivel hajlandó vagyok róni a Nexus világát. Illidan-nal miatt korábban már égettem meg a kezem és Alarak is még eléggé halandó a kezeim között, Mal-el ellenben a legtöbb bunyóban képes vagyok életben maradni és az ellent gyorsan átsegíteni a túlvilágra. De mellé sem árt sosem egy jó healer.

4.Zagara

Avagy a bogaras néni. Vagy bogárnéni. Zagara-t kimondottan azért szeretem, mert soloban is képes vagyok vele huzamosabb ideig feltartani vagy borsot törni egyszerre több ellenfél orra alá, valamint az utazós ultija miatt ha kell villámgyorsan a társaim segítségére tudok sietni.

3.Ana

A Paladins-ban Jenos révén valamilyen formában sikerült hozzászoknom a support harcosok használatához, és ennek Ana a legjobb példája. Bár korábban Utherrel csapkodtam az ellent és védtem társaimat, Ana sokkal mobilisabb és sokkal nagyobb gyógyítást tudok biztosítani a társaimnak, mint az Ezüst Kéz első emberével. Az már merőben más könyvgerinc, hogy a biztos gyógyításhoz a nem annyira kacskaringósan mozgó társak is kellenek.

2.Alexstrasza

Valószínüleg a Hots az egyetlen olyan játék, ahol nem egy, hanem egyenesen kettő healer-el is remekelek. A sárkánymama gyógyít, két képessége révén is képes dühöngő sárkányként felmosni a pályát – és ezzel egy időben életben tartani a társait. Sajnos nagy erejének hátránya ugyanaz, mint az Overwatch gyógyító hölgyének – közel kell tartani a társakat.

  1. Johanna

Ő az egyetlen a listáról, akinek a magas helyezése nem ért váratlanul. Johanna igaz nem kaphatná meg a legnagyobb sebzést kiosztó hős díját, de minden mással rendelkezik amivel egy warrior képes támogatni a társait. Blind, Stun, valamint képes saját magát hihetetlenül sokáig életben tartani és több ellenfél ellen is biztosan állni. Emelem poharam.

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..