Nagy átlagban kétfajta gyerek szokott előfordulni a vásznon, mint ellenfél. Az egyik a hosszúhajú vízihulla kategória, a másik pedig a démongyerkőc – bár a kettő sokszor keresztezi egymást. Nem úgy mint az Ash vs Evil Dead eheti epizódjában, ami a Baby Proof névre hallgat.

A cselekmény egy az egyben ott folytatódik, ahol az Unfinished Business abbamaradt: Ash a második epizódban megismert hölgy, Natalie (Samantha Young) küzdenek az életben maradásért egy démoni pisissel szemben, addig Kelly megpróbálja megmenteni az időközben megszállt  Pablo-t. Persze Pablo-t és az ő hős Brujo-át sem kell félteni, mind az élők mind a túlvilág harcol a fiú lelkéért, hogy tovább segíthesse a kiválasztottat – akit időközben pépesre ver egy játékkacsával rohangászó kölök.

Ritka, hogy én ilyesmit mondok, de ez most tipikusan az az epizód volt, ahol nem Ash volt a középpontban. Persze ő a főhős meg minden, de az ő kis kergetőzése messze nem volt annyire érdekes – inkább csak vicces – mint az, ahogy Pablo próbált küzdeni azért, hogy visszatérhessen az élők világába. És itt köszönném meg  készítőknek, hogy ha csak pár perc erejéig, de visszahozták Brujo-t, aki már az első évadban is ha nem is sok ideig, de egy jelentős szövetségese volt a srácoknak.

Kelly-nek is voltak komoly megmozdulásai – ami nem csoda, végül is az egyik szerette élete tét -, de azért látszódik,hogy őnála se kezd minden teljesen rendben lenni. Brandy és a stoppos hölgy adták a kötelező  sikoltozást és jajveszékelést, de az í-re a pontot Ruby megjelenése jelentette, aki ismét csak szövi terveit – és most már nem tudni pontosan, hogy Brandy kinek hisz jobban.

Nagyon eseménydús és izgalmas volt a Baby Proof, ám sajnos nagyon érződik rajta, hogy az ez egy átkötő epizód, mert bár bontott pár szálat amit az Unfinished Business kezdett meg, de jópárat átvitt, hogy azt majd a The Tales of the Rift fejtse majd ki jobban – és kifogástalanul adta át a fáklyát neki.

Szerző

Hanama
Hanama
Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .