Ismét egy eléggé labilis témába vágtam bele a fejszémet. A History’s Strongest Disciple Kenichiben annyi a mester, mint égen a csillag. Eltérő harci stílusaik miatt meg lehet őket olyan szinten összehasonlítani, ha pedig a kor alapú bölcsességet vennénk alapul, akkor erősen a 90+-os  gárda vinné a dobogót. Így marad a már jól megismert válogatós játék.

5.Mikumo Kushinada

A kortalan kinézetű hölgy, kinek keblei nem ismerik azt a szót, hogy gravitáció a legerősebb női harcos a HSDK- berkein belül. Egyedi technikájának köszönhetően képes fiatalos kinézettel rendelkezni (holott van olyan öreg, mint Hayato) valamint harci stílusa olyan, hogy a számára csak ifjonc nagymesterek is kétszer meggondolják ellene a harcot.

  1. Kensei Ma

Avagy a perverz papus. Kensei többszöri látásra is egy vén kéjenc, aki lépten-nyomon képeket készít, kukkol, vagy éppen tapiz – még harc közben is. Ennek ellenére tudjuk róla, hogy egy hűséges férj és odaadó apa, aki bárkit képes laposra verni a jó ügy érdekében – még a saját bátyját is ha kell.

  1. Silkwat Jenazad

A démoni nagymester. Bár a vele kapcsolatos fejezetekben eleinte nem éppen a pozitív oldalát mutatták a pencak silat mesternek, egy idő után kiderül, hogy minden kegyetlenkedése és szemét húzásai ellenére a népe felnézett rá, a tanítványa apjaként szerette – mert ő pont az a harcos, aki abba őrült bele sajnos, hogy már nem volt kivel harcolnia.

  1. Apachai Hopachai

A Ryozanpaku Muay Thai nagymestere, a halálisten (egyben lélekállatom), a jószívű harcos, kinek ütése garantált halált hoz – ennek ellenére Apachai a legjószívűbb személy talán az egész sorozatban. Az idő nagyrészében gyermeki naivitással tekint a világra, imádja a gyerekeket, az állatokat – valamint természetesen a barátait. Apachai karaktere miatt kezdtem el gondolkozni azon, hogy beruházok pár muay thai edzésre.

  1. Akira Hongo

Avagy az animék Bruce Wayne. Az eléggé antiszocális karate nagymester bár a Satsujinken (a Gyilkos Ököl) útját járja – egy idő után kiderül, hogy nem a vérengzés és a gyilkolás miatt teszi. Vannak elvei, hű az adott szavázos, és bár nem mutatja ki az idő legnagyobb részében, aggódik – és persze kesztyűt is húz – a számára fontosak érdekében.

  • James Shiba

Ez a gyárkémény azért volt érdekes színfoltja a sorozatnak, mert ő volt az első, aki igazából egy “nyugati” harcművészet képviselője nagy mester kiadásban – ami esetében a boxolást jelenti. Valamint sérülései ellenére még most is egy veszélyes ellenfél, hatalmas állóképességgel és elszántsággal.

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..