A Young Sheldon eheti részében – legnagyobb bánatomra – visszakanyarodunk a 2 epizóddal ezelőtt kibontakozott szerelmi szálra Mimó és John között. Azt hittem, hogy azt a részt nem lehet majd alulmúlni. Rég tévedtem ekkorát.

Sheldon továbbra is minden erejével azon van, hogy összehozza a nagymamáját és az egyetemi professzorát, Johnt. Ennek érdekében meg is hívja a professzort családi vacsorára, Mary legnagyobb meglepetésére. Mindeközben a Cooper szülők ráébrednek, hogy Sheldon mellett másik két gyermekük is van, de az utóbbi időben Missy és Georgie teljesen perifériára szorult.

(Aki együtt nézi az Agymenőket és a Young Sheldont, annak feltűnhet, hogy bizony a The Big Bang Theory eheti része pontosan ugyanezt a témát, illetve ennek következményeit feszegeti – az időzítésért tehát jár a keksz az alkotóknak.) George fájlalja, hogy már nem olyan a kapcsolata nagyobbik fiával, mint régen volt, Mary pedig rámutat, hogy úgy mellesleg van egy lánya is, aki igényelné az apai törődést.Ennek szellemében tehát George úgy dönt (Mary nyomására), hogy ideje egy kis apa-lánya időtöltésnek, Missyvel tehát kettesben töltenek egy estét egy étteremben. Mindeközben Mary Georgie-hoz próbál közelebb férkőzni, több-kevesebb sikerrel.

Hogy ki az, aki az epizód során alig látható? Természetesen maga Sheldon. A játékidő felében Mimó és John párosát kísérhetjük figyelemmel, a maradékban George és Mary, George és Missy, valamint Mary és Georgie kap szerepet, Sheldon alig tűnik fel – akkor is csak mellékzöngeként. Bár tény, hogy Missy karaktere imádnivaló, és Georgie is szórakoztató, amint megizzasztja az anyját a kínosnál is kínosabb kérdéseivel, de a sorozat teljesen kifordul önmagából azzal, hogy a címszereplőt szinte teljesen eltűntetik a szemünk elől. Ezt egy rész erejéig még csak-csak el lehet fogadni, de rövid időn belül ez már a második ilyen epizód volt – nekem pedig kezd megingani a sorozat iránti rajongásom. Ha azt akarnám nézni, amint a nyolcvanas- kilencvenes évekbeli átlagos amerikai kisvárosi szülők az átlaggyerekeikkel bajlódnak, akkor arra akár napi 10 órában is találok megfelelően unalmas sorozatot a Comedy Centralon.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .