Igaz, embere válogatja, hogy ki melyik warframet preferálja jobban, kivel tud jobban teljesíteni, de így is szomorú látni, hogy vannak olyan harcosok, akik vagy azért lettek elfeledve, mert már nem érik meg annyira, vagy azért, mert szinte közutálatnak örvendenek a csapattársak részéről.

5.Limbo

Annak ellenére, hogy behozták a prime verzióját, sokan még mindig utálnak egy Limboval egy csapatban lenni, ezt már csak azért is érzem különösen erősnek, mert őt használom a legtöbbet. Legyen akár kezdő, akár veterán egy játékos, hogyha egy ismeretlenekből álló csapatba megy egy Limbo-val, azt mindig szidják – végezze is akármilyen jól a dolgát. Így nem meglepő, hogy sokan elkerülik.

  1. Vauban

Nos, Vauban eléggé kettős: míg a prime verzióját szeretik alkalmazni – és abból se rohangászik olyan sok – addig a régi szinte teljes egészében el lett feledve. Igaz könnyű kilőni, nem minden típusú küldetésre megfelelő, ennek ellenére egy közel sem vészes karakter, aki nagy erővel rendelkezik.

  1. Titania

Vagy akár Equinox-ot is behozhatnám a kis tündérke mellé. Szépnek szép és megfelelő kezekben halálos mindenki számára, de sajnos őt is már nagyon ritkán lehet látni harc közben, mert a legtöbben inkább olyan karaktereket visznek helyette, aki erősebb.

2.Atlas

Vele igazából én sem tudtam dűlőre jutni: a kinézete – tehetünk rá akármilyen sisakot vagy szinezést – nem éppen a legjobb és sajnos a meglehetősen közelharci stílusa a legtöbb játékosnak annyira nem fekszik.

  1. Nezha

Akárcsak az ötödik, úgy Nezha is egy fájó pontja a befőttesüvegben tartott szívemnek. Mert nem látom magát az okot, amiért őt is így le kellett írni: támadásban nem a legutolsó, képes megszabadítani az ártó gyengítésektől és az ultija is eléggé ütős. Mégis, alig van pár játékos aki hajlandó vele játszani.

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .