Egyre-másra jönnek ki a várt filmek/sorozatok/játékok előzetesei, és elég hozzá pár perc, hogy a kedves közönség véleményét le is írja róluk a videók alá. Eme cikk is nagyrészt azért jöhetett létre, mert a videók után látott kommentek (vagy már sokkal inkább viták és lehúzások) elindították a fogaskerekeket.

Shazam!

Ennek a filmnek a trailere lehengerelt a földre. Nem viccelek, akármennyire is vannak néha – na jó, sokszor – bajaim a DC macsó, alfahím-szerű hőseivel, itt Shazam hála az égnek nem ezt a vonalat követi. Tanúi lehetünk annak, Billy honnan szerzi meg erejét, hogyan “tanul” bele ebbe az új helyzetbe, és a rezidens gonosz Doctor Sivana is tiszteletét teszi egy pár képkocka erejéig.  Zachary Levi pedig tökéletes, mint Shazam. Azokkal meg végtelen módon nem tudok egyetérteni, akik csak azért akarják szétszedni a teljes stúdiót, mert most valami mást kreáltak, ami eltér a megszokott hangvételtől – higgyétek el, kellett ez már régóta.

Alita:Battle Angel

Akármennyire is próbálok bizakodni a Battle Angel Alita élőszereplős filmjében, előbújt belőlem  az alien kinézetű kisördög, hogy az eddig megjelent animés és/vagy játékadaptációs filmek minimális százaléka volt egyáltalán a nézhető kategóriában. A másik morcoskodás pedig a japánoknak szólt, hiszen előtt lett amerikai film egy mangából, mint animesorozat – jó tudom, volt kis OVA belőle, de azt most nem számoljuk bele.

Patient Zero

Hát a Doktor itt is egyfajta doktor, csak itt most nagyjából a 28 nappal később lényeivel – mivel ezek még mindig nem zombik – kell megértetnie magát és eközben felkutatni a zérus beteget, akitől ez az egész indult. Matt Smith, mint a fertőzöttekkel suttogó át-nem-változott fertőzött hozza a maga megszokott stílusát, Stanley Tucci és Natalie Dormer orvos professzor karakterei pedig remélhetőleg hoznak még több színt az éterbe.

Venom

Tom Hardy számomra még Mad Max-ként vált szerethetővé, és előre megmondhatom, hogy  színészi játék terén a Venomba se fog csalódást okozni. Az egyedi ízlésvilágú riporter és a vérmes szimbionta találkozása, belső és külső párharca és valamilyen szintű szövetségének kemény három perces bemutatása egyszerre volt izgalmas és egyben elgondolkodtató – bár azt nem remélem, hogy az orrunk előtt meglebegtetett romantikus szálat nem fogják túlerőltetni.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Több tekintetben is elvarázsolt ismét csak ez a világ: Grindelwald még ugyanúgy megalomán és harcias, emellett valami irgalmatlan karizmával is párosul nem kis varázsereje is, Newt és lényei még mindig cukik, a fiatalabb Albus (Jude Law) és  Nicolas Flamel (Brontis Jodorowsky) megjelenése meg aztán már csak hab a tortán.

+

Castlevania Season 2

Eddig csak filmekről volt szó, de most essen egy kicsit szó a Netflix által behozott, és hála az égnek jól megkreált játékadaptációról. A tömény két perc hosszúságú előzetest látva biztos, hogy ebben az évadban még több vért, történeti magyarázatot, csonkítást, karakterfejlődést és garantáltan több epizódszámot fog tartogatni a kedves nézők számára, mint az előző.

 

Szerző

Alapító és szerkesztő

Főállású gamer, horror rajongó és anime szakértő. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .