Mindenki megnyugodhat? Most, hogy a gonosz elpusztult, minden visszaáll a régi kerékvágásba?

Julian Blackthorn végre levegőt vehet. Malcolm halott, Éjfél kisasszony is a sírjában maradt, az Inkvizítort is lerázták. Az Inézetre nyugalom száll. Ám ez a káprázat csak egyetlen éjszakára hiteti el Juliennel, hogy lazíthat. Keiran herceg – hogy visszakapja elvesztettnek hitt kedvesét – beárulja Markot, egyetlen aprócska hibáért. Reménykedik, hogy a Vadűzés újra magával ragadja és együtt lovagolhatnak. A dolog marhára balul sül el. Mark mély gyűlölettel válik el egykori szeretőjétől.

Mégis, mikor Gwyn, a Vadűzést vezető tündér arra kéri Markot, hogy mentse meg Keirant az Ellentündérek udvarából, elsőre nemet mond a fiú, de amint Gwyn kiteszi a lábát, elindul, hogy megmentse a tündér herceget. Hamarosan Emma, Julian és Christina csatlakozik hozzá, magukra hagyva Dianát és a kicsiket az intézetbe. Méghozzá a Centúriók védelme alatt.

Malcolm Fade visszatér a sírból és megtámadja a Los Angelesi Intézetet és a Blackthornok menekülni készülnek. Ezalatt Julian és Mark szerencsével járnak, hajszál híján de megmentik Keirant. De nem következmények nélkül. A Tündérkirálynő alkut köt velük. Nem is tudják még, hogy milyen veszélyeset.

Julian újra veszélyes játékba kezd, de ellenfele immár nem csak a klávé. Az ellentündérek királya, az Árnykirály hatalomra tőr, a Klávén belül egyre jobban elfajulnak a dolgok, a Choros egyre több árnyvadászt győz meg arról, hogy az Alvilágiaknak táborokba zárása remek ötlet. Egyetlen igazi aduász van a cohorsszal és a klávéval szemben a kezében, hogy végigvihesse a tervét: Annabell. Ám a lány egy igazi kétélű kard.

Magnus és Alec mindent megtesz, hogy segíthessen a Blackthornokon, de ez nem egyszerű, miközben Magnus mindenki elől rejteget egy titkot. Új ellenség tűnik fel a láthatáron, aki minden eddiginél veszélyesebb: a Lovasok. Az Árnykirály hűséges szolgái és veszélyesebbek bárkinél.

Mégis, a fiút csupán egyetlen dolog érdekli. Emma. Mindent megtesznek, hogy külön utakon járjanak, hogy betarthassák a szabályokat és rendes parabataiok lehessenek. De minden kezd összeomlani a közelükben mint egy kártyavár. Semmi sem akar sikerülni és lassan a romok maguk alá temetik a Blackthorn gyerekeket, akik magukkal rántanak minden segítséget, akik melléjük álltak. Vajon van még menekülő út a totáis káoszból? Emma és Julien szerelme egyre erősebb lesz, de meddig kísérthetik még az átkot? Kit, Ty és Livy hármasa milyen erős kötelékeken alapul?

A klávét elsodorja a Cohors ereje vagy a Blackthornok fogják romba dönteni? Újabb háború készülődik a tündérek ellen, de most még rosszabbul áll az árnyvadászok szénája, mint ezelőtt bármikor.  Komoly esélye van a győzelemre az Árnykirálynak. Ő pedig kis is fogja használni.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .