Sloth, vagyis Lajhár a neve a Portlandia mögött álló IFC új csatornájának, ami október 8-tól lesz elérhető az Amazon Fire TV-n, később pedig az Apple TV-n, az Xboxon és Rokun is.

A csatorna mottójával azt javasolja a nézőknek, hogy a Sloth adását “kapcsolják be háttérnek a következő bulijukon, vagy üljenek le elé, és ürítsék ki az agyukat”.

A csatorna első műsora Halloweenkor indul: Black Cats Watching Scary Movies lesz a címe, és pontosan ez is történik benne, fekete macskák, ijesztő filmeket néznek.

Később lesznek filmek régi kampányeseményekről, tornatermi edzésekről, falak építéséről valós időben, tényleg a kikapcsolódásra fog építeni a programkínálat.

A lassú tévézés egyébként valódi mozgalom, 2009-ben Norvégiában például 1,2 millió néző kapcsolódott be egy hétórás vonatút közvetítésébe, később egy 134 órás hajóutat tűztek műsorra, majd tizenkét órán keresztül lehetett nézni egy pulóver elkészítését.

 

Szerző

Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .