Pilotmustra: Camping

HBO sorozat David Tennantel és Jennifer Garnerrel? Ide vele!

Walt (David Tennant) most ünnepli 45-ik születésnapját, ezért a felesége, Kathryn (Jennifer Garner) egy közös táborozást szervezett neki és a közös barátaiknak, amit ráadásul percre pontosan megtervezett. Ahogy elkezdtek szállingózni a többiek, kiderült, hogy az egyik baráti pár hetekkel korábban elvált, és erről Kathrynnek senki sem szólt. Azonban éjjel megérkezett az elhagyott férj egy rendkívül szabadelvű nővel, Jandice (Juliette Lewis), aki minden programot, tervezést és megszokást felkavart.

Őszintén, nem vártam semmi extrát ettől a pilottól csak egy jópofa és vicces családi kalandot, amit lehet élvezni, és ami a maga harminc percével pont arra jó, hogy kikapcsoljon. Ehhez képest kaptam egy érdektelen történetet, még érdektelenebb szereplőkkel, akik úgy konkrétan nem csinálnak semmit.

Az egyetlen karakterünk, aki igen, az a rendkívül idegesítő Kathryn, aki annyira túlszervez, túlkontrollál és túlmagyaráz mindnet, hogy az még nekem is terhemre van – pedig én pont ez a típusú ember vagyok.

Értem én, hogy a fő konfliktust a szabadelvű Janice és a kontrollmániás Kathryn okozná, de igazából egyik szereplőt sem sikerült megkedvelni – sőt, senkit se, ami azért elég nagy szó. Egyszerűen idegesítő volt a pilot, és alig vártam, hogy véget érjen, leülhessek a számítógépem elé és leszidjam, csak az a baj, hogy a semmilyenségével még ezt is nehezen tudom megoldani.

Ugyan ismét egy angol széria amerikai verziójáról van szó, de láttuk már, hogy ez egyszerre jól is elsülhet, illetve nagyon rosszul (ugye, kedves Skins US?). Gondolom nem is kell tovább taglalnom, hogy miért nem fogom folytatni a szériát.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..