A kultikus sorozat visszatér a Viasat6 csatornára – november 6-tól minden hétköznap délután ismétlik a megszűnt magyar Fox csatornán látott epizódokat, a hónap végén pedig érkeznek a 29 évad új epizódjai is.

A sorozat főszereplőinek húsz éve megszokott magyar hangjait tekintve több változás is lesz. A legfőbb, hogy Homer Simpsont, a családfőt már nem Székhelyi József fogja megszólaltatni. A színművész halála után a szereplőt Háda János szinkronizálja tovább. A másik változás szintén a családot érinti; húsz év után új magyar hangot kap Bart, a kisfiú, Simonyi Balázstól Markovics Tamás veszi át a szerepet.

Markovics Tamás korábban nyilatkozott a váltásról, ahol elmondta, hogy mindent megbeszéltek Simonyi Balázzsal a váltásról, és hogy minél könyebben szokhassák meg a rajongók a váltást.

Szerző

Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .