Az AMC-n futó, korábban szebb napokat élő Walking Dead mellé az alkotók a Star Trekhez hasonló franchise univerzumot akarnak felépíteni – ehhez pedig minden eszköz adott, hiszen már régóta fut a Fear the Walking Dead spin-off, valamint évről-évre új webizódok kerülnek ki a netre.

Ugyan a főszereplőtől, Andrew Lincolntól nemrég búcsút vett a széria, a színész szeretett volna több időt tölteni családjával, és mivel ők Angliában éltek, de a forgatások az Államokban zajlottak, ezt nehéz volt kivitelezni. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy Rick nem térhet vissza a leendő mozifilmekben.

Ráadásul  Melissa McBride és Norman Reedus három évre aláírtak a sorozathoz és a hozzá kapcsolódó filmekhez, így akár az is lehet, hogy további spin-offokban is felbukkanhatnak.

Szerző

Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .