Jövő áprilisban érkezik a The War of the Realms, vagyis a következő nagy Thor-történet, ami most egy kis ízelítőt is kapott. A sorozat kedvéért újra összeáll a The Mighty Thor mögötti kreatív csapat, vagyis Jason Aaron író és Russell Dauterman rajzoló, míg a színekért ismét Matt Wilson lesz a felelős.

A Világok Háborúja valójában már évek óta alakul, Jason Aaron saját bevallása szerint már hat éve készül a történetre, aminek felvezetésére már több mint nyolcvan lapszámot szánt – többek közt az egész Jane Foster-féle Thor széria egésze is e köré épült fel.

Bár magáról a történetről még nem sokat tudni – természetesen azt leszámítva, hogy Malekith kapzsisága áll a háttérben –, ám a most kapott kép nagyon sok érdekességgel szolgál: például láthatjuk rajta a rejtélyesen csillogó, karddal hadakozó Daredevilt, a pegazuson lovagoló Amerika Kapitányt, de a már a rákból felgyógyultnak látszó Jane Foster is feltűnik.

Szerző

Alapító és főszerkesztő-helyettes

A kedves-naiv-romantikus macskamán, aki írói ambíciókat hajszol. Reménytelen fangirl és könyvmoly.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .