Az év egyik leggyengébb mozis hétvégéjén is a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2 végzett az élen, az animációs film 16,1 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így három hét alatt elérte a 161 milliót.

A második helyen ezen a hétvégén is a Grincs 3D-s számítógépes animáció végzett, amelyre ötödik hetében még mindig 15,2 millió dollár értékben váltottak jegyet az Egyesült Államokban és Kanadában.

A Creed 2 is megőrizte harmadik helyét 10,3 millió dolláros jegyárbevétellel.

E hétvégén is negyedik helyen végzett a Harry Potter-varázsvilág újabb epizódja, a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei, a Freddie Mercuryról szóló életrajzi film, a Bohém rapszódia pedig maradt az ötödik.

A hollywoodi mozis hétvége egyetlen említésre méltó eseménye Kínában történt, ahol a Warner Bros. szuperhősfilmje, az Aquaman vetítése elindult, és 93,6 millió dollárral felállította a DC Comics-filmek rekordját és a negyedik legnagyobb bevételt hozta az összes szuperhősfilm közül.

Szerző

Avatar
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .