Január 17-en indul az első “The Grand Budapest Film Festival”, egy két-napos rendezvény, amelynek célja a nemzetközi független film ünneplése, és hogy teret adjon azoknak a filmeknek, akiknek bár kisebb a költségvetése, egy fontos történetet mondanak el.

A program műfajilag, stílusban és témában is változatos filmeket fog bemutatni, a világ különböző pontjairól. A fesztivál január 17-18-án kerül megrendezésre, 20:00-23:00 óra között, a Puskin moziban. A pénteki nap végén egy rövid ceremónia keretein belül fogjuk bejelenteni a fesztivál díjazottjait, majd egy networking eseménnyel zárjuk az estet.

A fesztivál ingyenes, a belépés a moziban az esemény elött kapható ingyenes jeggyel lehetséges. Helyfoglalás érkezési sorrendben. A filmeket angol nyelven, vagy angol felirattal vetítjük.

Szerző

Avatar
Catleen
Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .