Január 17-en indul az első “The Grand Budapest Film Festival”, egy két-napos rendezvény, amelynek célja a nemzetközi független film ünneplése, és hogy teret adjon azoknak a filmeknek, akiknek bár kisebb a költségvetése, egy fontos történetet mondanak el.

A program műfajilag, stílusban és témában is változatos filmeket fog bemutatni, a világ különböző pontjairól. A fesztivál január 17-18-án kerül megrendezésre, 20:00-23:00 óra között, a Puskin moziban. A pénteki nap végén egy rövid ceremónia keretein belül fogjuk bejelenteni a fesztivál díjazottjait, majd egy networking eseménnyel zárjuk az estet.

A fesztivál ingyenes, a belépés a moziban az esemény elött kapható ingyenes jeggyel lehetséges. Helyfoglalás érkezési sorrendben. A filmeket angol nyelven, vagy angol felirattal vetítjük.

Szerző

Alapító és főszerkesztő

Mindig online kütyüfüggő, “csak még egy epizód” suttogó, űrhajó gyűjtögető kocka, digitális bennszülött. Igazi fangirl és PR munkatárs a Serenityn.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .