Az idén 30. születésnapját ünneplő Take That popzenekar „Greatest Hits 2019” turnéja egy-egy estére világszerte, köztük Magyarországon is a mozikba költözik. Június 8-án a rajongók élő műholdas közvetítést láthatnak a turné legutolsó és egyúttal legjobban várt angliai állomásáról, amit később felvételről további helyszíneken is műsorra tűznek.

 A Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald alkotta trói vezetésével a mozinézők is részesei lehetnek ennek a három évtizedet felölelő zenei utazásnak, amely felidézi a Take That legnagyobb sikereit és slágereit, kiegészülve a legújabb, Odyssey című albumuk dalaival. A zenekar minden eddiginél látványosabb show-t alkotott a kritikusok által is nagyra értékelt 30. évfordulós turnéra, egy hamisítatlan szélesvásznú élményt, amibe a megszokott módon a közönséget is bevonják.

A 1991-ben alakult együttesnek a pályafutása során nyolc kislemeze is listavezető lett Nagy-Britanniában. Az eredetileg Gary Barlow, Jason Orange, Robbie Williams, Mark Owen és Howard Donald alkotta fiúbanda világszerte több mint 40 millió lemezt adott el, ezzel a Beatles óta kereskedelmileg legsikeresebb brit popzenekar címét is kiérdemelték. 1996. február 13-án jelentették be feloszlásukat, aminek a híre sokkolta a rajongókat. 2006-ban újjáalakultak, és négytagúként is sikeresnek bizonyultak, újra koncerteztek és két új lemezt is kiadtak. A 2010-es években – immár trióként – visszatértek a monumentális díszletekkel megvalósított stadionkoncertekhez, amihez rendkívül látványos koncertshow-t dolgoztak ki, többek között mozgó vízesésekkel, holografikus kivetítőkkel, tűzgömbökkel és légtornászshow-val.

A Greatest Hits Live címmel mozikba kerülő, két és fél órás koncertközvetítés Magyarországon az Uránia Nemzeti Filmszínházban debütál június 8-án, és a következő hetekben országszerte számos további helyszínen is látható lesz, többek között a csepeli Kultik Moziban, a XV. kerületi Pólus Moziban és Pécsett, Kaposváron, Miskolcon, Salgótarjánban, Szentesen, Zalaegerszegen, Visegrádon is bemutatják.

Szerző

Watchaholics
Watchaholics
Blog könyvekről, filmekről, sorozatokról, és minden egyéb jóról az internet gráciáinak digitális tollából!

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .