Igen, a leglehetetlenebb dolgokból is lehet top 5-t készíteni – valamint az őrület sem megy sose megy még csak nyári szabadságra se- a látványos “pimp-slappek” pedig pont ebbe a kategóriába esnek. De mielőtt még jobban belemennénk a listába, lelkünket felkészitve rá mondjuk el a stricik imáját.

5.Jack ütlegelése – Karib-Tenger Kalózai

Akárcsak az első helyezett, ezt is számtalanszor vissza lehet tekerni és az ember minden egyes jelent után ugyanúgy képes a hasát fogni a röhögéstől. Jack jelleme és stílusa is hozzászolgál az hölgyek általi ütlegesléhez, de ez csak még inkább komikussá varázsolja a helyzetet.

  1. Fémkesztűvel az úrnak – Robin Hood, a fuszeklik fejedelme

Avagy a kihívást illik elfogadni, az már azonban merőben más kérdés, hogy melyik kezünkkel, esetünkben milyen kesztyűvel adjuk meg a megfelelő választ. Kedves Robinunk pedig nem vacillál sokat ezen, gondolkodás nélkül felkapta a vasmarkot, hogy azzal jelezze elszántságát a gőgös lord arcán – meg a padlón is.

3.Robert megüti Cersei-t- Game of Thrones

Megértem azt az oldalt is, aki azt mondja hogy egy igazi férfi nem üt meg nőt,  de ebben az esetben azonban a túlzottan óis vitriolos nyelvű királynőnek bizony tűrnie kell azt, hogy férjurát nem kicsit haragította magára azzal, hogy próbálta becsmérelni a barátját – és emiatt tisztelte meg az arcát a kezével.

  1. Pimp Named Slickback (próbálja) megütni Chrystalt- The Boondocks

Ez az egy olyan a van listán, ami végül is nem volt bevitt ütés. Miután kedves lilaruhás emberünk elmondta a fentebb is említett imáját és luvnyája is rákészült a biztosan fájó ütésre, a hősies Robert megmentette a helyzetet, és még időben megállította, valamint még a maga módján ki is osztotta a nem éppen törvényes dolgokkal üzletelő úriembert.

  1. Tyrion megüti Joffrey-t – Game of Thrones

Ez az a jelenetsor amit százszor vissza tudok tekerni és mégsem vagyok képes megunni. Akármennyire is egy kis megalomán, őrült és gyerekes Joffrey, egy dolgot nagyon is jól tud; hogy törpe nagybátyjától félnie kell nem is kicsit – valamint Tyrion az egyetlen, aki nyíltan mer neki visszaszólni.

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .