Igen, ahogyan azt a cim sugallja ezen a listán nem fog szerepelni se Guts, se Akame – végképp nem Kirito. Most az olyan karakterek fognak dicséretet kapni, akiknek ereje szembetűnő, mégis a háttérben maradnak.

5.Kyuzo (Samurai 7)

Megkockáztatom, hogy ő még Kambei-nál is erősebb harcos, és bár nem a jó oldalról indult, sajátságos erkölcsi iránytűje és egy újbóli harc lehetősége riválisával tette őt a hét szamuráj egyikévé. Ennek ellenére karakterfejlődése minimális, megmarad annak a csendes, antiszociális gyilkológépnek, aki volt.

  1. Nanashi (Nanatsu no Taizai)

Most a listán két karakter is viselni fogja ezt a nevet, és ha nem tudném, hogy nem lehetséges, azt mondanám, hogy testvérek is. A Nanatsu univerzum Nanashija bár sajnos koránt sem kap akkora reflektorfényt, a kis játékideje bemutatja, hogy rendkivül veszélyes harcos, akivel szemben a démonok is kétszer meggondolják a harcot – valamint a páratlan páros alapon működő barátsága Arthurral is nagyon  mókás.

3.Mifune (Soul Eater)

Avagy a legkedvesebb testőr, gyerekbarát és nem mellesleg egy olyan teljesen emberi karakter, aki képes szétrúgni majdnem mindenki hátsóját – legyen az boszorkány, maffiózó vagy éppen meister tanonc. Black Star rivalizálása is nagyon jó kontrasztot képez a két karakter között, és ha úgy tekintünk rá, Mifune nem csak egy akadály, amit le kell győznie a fiatal harcosnak – hanem a maga módján tanitja is az egomán nindzsát.

  1. Nanashi (Sword of the stranger)

Nanashi hallgatag, makacs és nem kimondottan szereti a gyerekek, ám miután elvállalja a kis főhős Kotaro védelmét, onnantól ismét visszakerül a harcokkal teli kavalkádba, de végére tényleg egy furcsán családias kötelék alakul ki közöttük – nanashi még egy féltett titkát is megosztja a kisfiúval. És Lou- Lang is kiváló főellenfél a számára.

  1. Hiko Seijuro XIII (Ruroni Kenshin)

Persz, igen Kenshin a sorozat főhőse és egyben egyik legerősebb karaktere – de azzal is mindenki tisztába van, hogyha mesterével kerülne szembe (és az nem lenne egy lusta állat), akkor bizony kedves vörösünk lenne az új felmosórongy. Hiko erőben és tudásban felülmúlja a sorozat összes karakterét, de talán ez is az oka annak, hogy nem is nagyon folyik bele a “fiatalok” harcába – bölcs mentorként hagyja, hogy a saját útjukat járják, de ha kell akkor segít.

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .