Még jó, hogy lehet belőlük válogatni, hiszen annyi van. Én most csak az általam favorizált 5 emeltem ki, de garantálom, hogy mindegyik harci osztály kellően szórakoztató és erős – csak rá kell érezni.

5.Astrologian

Igen, a healer classokkal mindig is bajaim voltak a többi mmo-ban, itt azonban nyugtat a tudat, hogy vannak olyanok, mint a White Mage, vagy éppen az Astrologian. Szó szerint kártyákból jósol, amik segitségel erősitheti a csapatot, valamint a nagyfokú gyógyító erő miatt az utolsó hp-ig képesek a többieket életben tartani.

  1. Gunbreaker

Avagy a Dark Knight mellett az egyetlen olyan Tank osztály, amivel még képes vagyok rendesen játszani. A fentebb nevezettel ellentétben ez sokkal viccesebb és mobilisabb volt a számomra. Erős támadásai ellenére képes ellátni védelmi feladatait és a csapatot majdhogynem teljes egészében megóvni az sérülésektől. Igy sokszor elég az, hogyha a gyógyító csak a tankra koncentrál.

  1. Scholar

A kezdő osztály Arcanist-nak két elágazása van; az egyik a Summoner – amiről később lesz szó – a másik pedig a gyógyító Scholar. Elsősorban azért kezdtem el használni, mert volt pár rossz élményen a healer játékos társakkal, de ahogy telt az idő egyre jobban hozzászoktam, ma meg már ott tartok, hogy néha DPS-ként jönnek elő a healer reflexek. Főleg, hogy az idéző lét ide is követi harcosunkat pár édes kis tündér személyében, akik segítik társainkat a harcban.

  1. Red Mage

Ha már a Gunbreakernél említettük a mobilitást, akkor azt a magic DPS osztályok üdvöskéjének, a Red Mage-nek nem kell bemutatni. Eleve egy majdhogynem melee/ranged hibrid köszönhetően a fegyverének (ami egy rapier), és vagy közelről vagdossuk az ellent zorro stílusban, vagy távolról nyársaljuk fel őket mágikus repertoárunk segítségével.

  1. Summoner

Nem véletlen az sem, hogy az kerül a dobogó legtetejére, amivel a játékot elkezdtem. Pontosabban az Arcanist DPS folytatása, a Summoner. Nevében is áll, hogy különféle lények segítségét képes előhívni harc közben, de ezen felül még hosszan tartó, romboló átkok sokaságával és decens támadó erővel képes alátenni – voltaképpen bárminek, ami ellene jön. Valamint a megmaradt kevés gyógyító képessége vészhelyzet esetén rendkívül hasznos.

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal: