2020-ban is rengeteg új nevet és régi motorost köszönthettünk, de sajnos az idei év nem kimondottan kedvez nekik beosztás szempontjából. Ennek ellenére már most vannak olyan darabok, amiket a nagyközönség felkapott vagy éppen vasvillával kerget körbe az éterben.

Amit vártam;

Kingdom season 3

Sajnálatos módon a stúdión kívülálló okok miatt a sugárzás szünetel egy darabig, de legalább az első négy epizód is elég volt sokaknak a kedvcsináláshoz. A megváltozott grafika és a látványos harcok folytatása hiába van nyárra datálva, azon rajongók számára akik 6 évet vártak erre – ez már csekély idő.

Ami újdonság volt;

My next life as a Villainess! All routes lead to doom

Egyértelműen a Hamefura. Megkockáztatom, hogy az év egyik legjobb animéje az Arte mellett és a legjobb otome game paródia. Bár az anime még csak a hatodik epizódnál már, már most hatalmas rajongótáborral rendelkezik és a fórumokat elnézve a manga minél előbbi fordítását is nagyba sürgetik a rajongók. Köztük jómagam is.

Ami elrabolta a nézők szívét;

Arte

Az Arte is, hasonlóan a Gallery Fake vagy a Nodame Cantabiléhez,  a művészetek szerelmesei ejtette a csapdába. Főhősnőnknek több helyen is meg kell állnia a helyét egy olyan korban, ahol csak háromfajta nő volt elfogadott: feleség, kurtizán vagy szolga. Arte művészetével tör magának utat és fogja meg az emberek szívét – mind a karakterek, mind a nézők irányába.

Petrencés rúddal se;

Interspecies Reviewers

Már a Monster Musume kapcsán is húztam a szemöldököm, de ettől az animétől konkrétan elrepült a holdig. Sajnálom, de akármennyire is lebegtetik a comedy címkét ezen az…izén, jómagam semmi vicceset nem találok benne és legszívesebben bevágnám valami felnőtt tartalmat lejátszó weboldalra.

2.felében

Amire még várni kell;

Tensei Shiatara Slime Datta ken season 2

De erre se kell kimondottan sokat, hiszen idén októberre van datálva. Persze a jelenlegi késések és csúsztatások miatt az aggodalom, miszerint átkerül 2021-re van alapja, de remélhetőleg nem fog bekövetkezni és problémamentesen folytathatjuk Rimuru és társainak kalandjait.

Szerző

Avatar
Hanama
Alapító és szerkesztő

Horror, Anime és Gamefan ameddig világ a világ. Sok mindenről szeretek és tudok beszélgetni, ezért is jó zombi módjára mindenki agyára megyek.

Ha tetszett a cikkünk, itt azonnal megoszthatod másokkal: